Home   2017   maart

Monthly Archives: maart 2017

Suske en Wiske (4LJ)

Op donderdag 23 maart gingen we met de trein naar het Suske en Wiske Kindermuseum in Kalmthout. Het was weer een geweldige uitstap!

Trainworld + trainworldspel (3LJ)

Op 10 maart 2017 gingen we naar het Train World museum in Schaarbeek. We reden er naartoe met de trein. Als voorbereiding speelden we het Train World spel in de klas met allerlei opdrachten die met treinen te maken hadden.

Knutselen 2017 (3LJ)

-flespoppen met papier maché -valentijnshartje in de stijl van Burton Morris -piñata:  we knutselden ieder een piñata die met de verjaardagen gevuld wordt met lekkers en verdeeld wordt over de klas.

Gelukkig 2030 (3LJ)

Workshops georganiseerd door Djapo waarin de kinderen in contact kwamen met verschillende hulporganisaties die ervoor zorgen dat tegen 2030 de ‘global goals’ bereikt worden.

Speelgoedmuseum (3LJ)

Op 21 november gingen we een bezoekje brengen aan het speelgoedmuseum.

Herfstwandeling (3LJ)

In oktober gingen we met de klas op herfstwandeling naar het Vrijbroekpark.

Naar Tivoli (3KL)

We gingen de kippen van Tivoli bezoeken.

jeugdboekenmaand (3KL)

Jeugdboekenmaand: letters in de klas – naar de bib + leerlingen van het 5de leerjaar komen voorlezen in de klas

Thema heksen (3KL)

Hier vind je onze foto’s:

Ons uitstapje naar Tivoli (2KL)

We hebben de kippen eten gegeven, de eieren geraapt en een kuikentje mogen vasthouden. Nadien zijn we naar de speeltuin geweest.