Home   4de leerjaar   Herfstwandeling 4e

Herfstwandeling 4e

Op maandag 26 september waren we opnieuw weg met de fiets. We fietsten naar het park. Eerst picknickten we in het zonnetje en daarna konden we ons nog even uitleven in de verkeerstuin. Toen was het tijd voor de herfstwandeling. Gidsen Ils en Gonneke namen ons met veel enthousiasme mee op pad. En wat hadden wij geluk… Het thema van de herfstwandeling was ‘vleermuizen’, net daarover hadden we in ons thema over de dino’s geleerd. We speelden spelletjes om de vleermuis beter te begrijpen en we kregen nog heel wat nieuwe weetjes te horen. We leerden niet alleen de vleermuis beter kennen, maar ook de eekhoorns die van boom tot boom sprongen en Pluisje de kat die net voor onze neus een muis ving. De kinderen waren echt onder de indruk van de wonderen der natuur.

herfstwandeling_01 herfstwandeling_02 herfstwandeling_03 herfstwandeling_04 herfstwandeling_05 herfstwandeling_06 herfstwandeling_07 herfstwandeling_08 herfstwandeling_09 herfstwandeling_10 herfstwandeling_11 herfstwandeling_12 herfstwandeling_13 herfstwandeling_14 herfstwandeling_15 herfstwandeling_16 herfstwandeling_17 herfstwandeling_18 herfstwandeling_19 herfstwandeling_20 herfstwandeling_21

 

Comments are closed.