1KLA Thema fruit

Samen naar de markt gestapt om fruit te gaan kopen.Appeltjes maken met de plasticine en in de boom hangen.


2KL Thema onderwaterwereld

Visje, visje, in het water… Door de zeeheks kon de kleine Zeemeermin niet meer praten. We knutselden zelf visjes en zeemeerminnen, en leerden over de vissen hun vinnen. We experimenteerden met duikbrillen en zwemvliezen, En zagen dat vissen ook bellen bliezen. We visten visjes uit de watertafel-plas, En waren niet bang voor de grote walvis en haai in de klas. Er zijn zoveel dieren
Meer lezen »


2KL Fietsen

De hele speelplaats voor ons alleen … en fietsen maar …


Levende muziek

Wouter en Wim namen ons op een speelse en humoristische manier mee op een muzische reis rond het thema verkeer. We hebben er met de hele school heel erg van genoten!


2KL Huisdieren

Tijdens het thema “huisdieren” hebben we samen het aquarium ingericht waarin onze nieuwe klasvisjes kunnen wonen. De parkiet van zuster Jacqueline kwam op bezoek, net zoals de poes van juf Karlijn. Met plasticine hebben we mooie dieren gemaakt.


1KLB Huisdieren

Wij houden van dieren in 1KLB.Een echte poes op bezoek. Vissen knutselen. Billie de hond uitlaten. Dieren spelletjes spelen en nog veel meer…


1KLB Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje Nooitgenoeg eet de hele dag en hij heeft nooit genoeg. Wij weten nu wat een cocon is. Wij weten dat rupsen veel eten. We knutselden en speelden veel spelletjes.


1KLB Verkeer

Veilig in het verkeer. Rijden met auto’s door verf. Je eigen auto knutselen. Samen een grote auto knutselen waarmee je door de klas kan rijden. Vergeet je helm niet!


1KLB Strapdag

Lekker fietsen op straat. Je eigen T-shirt ontwerpen tijdens de strapdag. Bewegen is gezond!


Jaarproject

Start van ons jaarproject lezen: activiteiten bij het binnenkomen in de school en in het zaaltje.