Home   Archive by category 'algemeen'

Category Archives: algemeen

Nieuwjaarsborrel

Sfeerbeelden!


Strapdag

Op vrijdag 16 september hebben we meegedaan aan de Strapdag.Bij aankomst op school mochten de kinderen een blokje zetten op de juiste toren: ben je te voet, met de fiets, met de step, met de bus of met de auto naar school gekomen.  Op de foto zien jullie dat de meeste kinderen met de fiets gekomen zijn.De kinderen mochten hun fiets wassen in de
Meer lezen »


Ontbijt

Op zondag 13 februari kon er een heerlijk ontbijt opgehaald worden op school.


2KL Kerstmis

Allemaal leuke kerstactiviteiten in onze klas … De laatste dag vierden we feest. Op muziek mochten we een cadeautje verder geven. Nadat we alle opdrachten (een kerstpuzzel maken, nieuwjaarsbrief voordragen,..) goed gedaan hadden kregen we een verrassing!


Sinte Mette zingen

Woensdag 10 november hebben we met de hele school het Sinte Mette lied gezongen op de speelplaats.Klik op onderstaande link om het resultaat te bekijken en beluisteren:


Levende muziek

Wouter en Wim namen ons op een speelse en humoristische manier mee op een muzische reis rond het thema verkeer. We hebben er met de hele school heel erg van genoten!


Jaarproject

Start van ons jaarproject lezen: activiteiten bij het binnenkomen in de school en in het zaaltje.


Veldloop

Op woensdag 6 oktober nam onze lagere school deel aan de veldloop.We waren met 40 lopers en behaalden goud met Sara Vereycken (6e) en Marcel Campi (3e)


Strapdag

Op vrijdag 17 september nam onze school deel aan de STRAPDAG (stap- en trapdag). We organiseerden die dag allerlei leuke activiteiten in de klassen maar ook in onze straat, die tussen 08u00 en 16u00 verkeersvrij werd gemaakt.Alle kinderen hebben ook een eigen wieler shirt ontworpen.


Pyjamadag

Duizenden leerlingen kunnen regelmatig of langdurig niet naar school omdat ze ziek zijn. Vaak blijven ze van thuis of in het ziekenhuis de les volgen, via Bednet, via een leerkracht of vrijwilliger aan huis of via lessen in de ziekenhuisschool.  Bednet, MNM en Ketnet vieren op vrijdag 12 maart de zesde editie van de Nationale Pyjamadag. Door mee te doen steek je zieke kinderen een hart onder
Meer lezen »