Home   Archive by category '– 1ste kleuterklas A'

Category Archives: – 1ste kleuterklas A

Kleuters: poppenspel

In de luchtballon gooien wij het afval waar het hoort. Struisje gooit al het afval op de grond. Jaap de Aap leert hem sorteren.


1KLA/1KLB Voorstelling “dierenlied”

Prachtige voorstelling. Allerlei liedjes over dieren werden gezongen in verschillende talen. Mooi begeleid door zeer veel verschillende instrumenten.


1KLA Samenspelen

Samenspelen in de hoeken!


1KLA Fietsen

Samen fietsen poetsen en fietsen in het zaaltje!


1KLA Tanden poetsen

Samen tanden poetsen in de klas!


Kleuters: poppenspel

Poppenspel: in de Luchtballon zijn we altijd beleefd tegen elkaar. Anneke, de juf en de andere poppen leren hoe we beleefd kunnen antwoorden en vragen stellen. Na het poppenspel deden we nog een stijgen en dalen zodat we alles goed begrepen hadden.


1KLA Op wandel …

Wat een plezier hadden onze kleuters tijdens het wandelen in de bladeren! De bladeren gingen de hoogte in door te schoppen en te gooien. Ook zijn we op zoek gegaan naar plassen zodat we toch eens met onze laarzen in de plassen konden stappen! Fijne zonnige groetjes van 1KLA.


1KLA/1KLB Voorstelling “VUIL”

Op vrijdag 14 oktober gingen 1KLB en 1KLA naar een voorstelling kijken in het CC te Mechelen.We gingen kijken naar een smerige en vieze voorstelling vol schoonheid en magie. De scène was letterlijk een vuilnisbelt. De actrice nam ons mee in een nieuwe wereld waar je de pracht en praal van vuil kan ontdekken.


1KLA Spelen

Spelen in de verschillende speelhoeken.


1KLA Schilderen

Werkjes maken aan de tafel!