Home   - 2de kleuterklas   2KL Dino’s

2KL Dino’s

We werkten in de 2e kleuterklas rond Dinosaurussen. We vonden vreemde voetstappen in de gang van de school en volgden ze. Eerst dachten we dat ze van een monster waren, maar dat was niet zo. Zo kwamen we uit bij een groot dino ei en vonden we ook Pino De Dino. Hij mocht een weekje in onze klas blijven omdat hij op zoek was naar een nieuw hol want zijn hol was door een aardbeving helemaal ingestort. 
We leefden ons helemaal in en maakten met takken, bladeren, planken, gras, houten schijven… een echt dinowoud waar allerlei dino’s zich konden uitleven en voortplanten. 

Struisje was niet bang maar wel een beetje jaloers. Ze wou ook zo stoer en groot als een dino zijn. Daarom verkleedde ze zich en maakte ze een dinokroon. De kleuters deden met Struisje mee en wilden ook allemaal zo’n dinokroon knippen.
We speelden dino-spelletjes, zongen een dinolied en leerden over de verschillende soorten dinosaurussen.
Tot slot maakten we ook nog een dinolampje, dat heel mooi schijnt in het donker.
Zo werd het weer een fantasierijke maar leerrijke week!

 

Comments are closed.